SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

HERO IMAGE

HERO IMAGE


HELLO, I'M NADIA GEE, WELCOME TO AWEKRETRO.

I was start writing from November 2010. Write somewhat in my mind. Or maybe pretty things? Yes, I know some people love to read. But nowadays, people were using blogs just for information. Something likes an idea. Or something to refer. I don’t think, you guys gonna read my bla-bla-bla. So here! To make me be unique in Blogger World. I love to share something simple and easy! Thank you so much for stopping by! Hope you had a blast looking around. If you have some good idea for making my blog more interesting, glad to email me at nadiagee0907@gmail.com. And don’t forget left your comments to show me, that’s you were here! xoxo

NEXT VACATION? #EXCITED

HOTEL REVIEW; MARINA CHALET @ CAMERON HIGHLANDS

Hi, Assalammuaalikum...

I tak saran kan korang tido kat sini kalau korang jenis yang sangat and bajet cerewet..okay..tapi I sangat sarankan pada mereka yang sangat hendak merasa suasana perkampungan orang Cameron Highlands..sila paham betul-betul yek!!



buat mak cik marina..saya nie bukan nak kondem,tapi buat apa offer orang tido kalau datang Cameron Highland still cari air-corn..betol tak??

disebabkan ia berkonsepkan chalet. so disepanajng lorong nie..ade 6 pintu kalau tak silap I..maknanya..ade 6 bilik..dan setiap bilik ini memuatkan
* 2 katil -Queen size
* tv tergantung kat langit.
* toilet and bathroom
*no aircorn
* meja solek pun ade okeh!


tue bilik kecik laa..kalao korang datang tak ramai..bole laa masuk bilik tue..hah..kalau datang ramai nak dok bilik mane?? ade 2 lagi bilik..yang bole menempatkan 6 orang atau lebih. nie bilik nyer

dan ini jugak bilik yang kami huni..biar pun kami hanya berlima..tapi ia sangat memadai..sangat selesa tao..macam bilik-bilik lain..bilik nie pun ade:

*2 doubledaker
* 1 queen bed
* 2 extra tilam
* tv
* 2 toilet and 1 bathroom
* no aircorn. nak wat pe aircorn..tak cukup sejuk ke?? hahaha




dalam 2 pintu nie..adalah toilet..yang best nyer..ade dua toilet..mane tak nyer..kalao da ramai..mesti laa berebut-rebut toiletkan..kat sini..tak payah berebut..tapi....kene tahan sikit laa..mangkuk jambat pun sejuk macam ais...hahaha..ape tah lagi air..hahaha...nak membuang pun terbantut tao..sebab mangkuk jamban tue sejuk..beku semua hajat..hahahha

yang baju purple tue laa mak cik marina tue...


macam nie laa pintu gerbang nak ke kampung taman sedia tue..tapi sebelum tiba sini...kalau korang dari Tanah rata ..korang kan nampak sebijik pintu gerbang camnie..ade stawbery bergayut..hahaha. kalau korang berminat..tue I ade no phone...nak senang..korang call laa deme...and tanye maklumat lanjut..hah..senang kan...okay la korang...tadi awek da kantoi dengan boss dok sebok update blog..hahaha..k laa..bye...

oh yek..jangan lupa..kalau korang tidur sane..jangan lupe mention nama AWEKRETRO tao...tao.. 
















No comments

© A W E K R E T R O • Theme by Maira G.