EAT; Denali & Pinnacles THE WANDERER'S CAFE

October 19, 2017

Address: Lot 1-4, Tingkat 1, Pusat Perniagaan Seksyen 3, Off Jalan 3/70 Bandar Baru


Ratings: ¶¶

Price ratings: Standard 

Contact: +603-89125936

Social Media:

Hours:
5PM-2AM / Wed-Mon (Tue closed)

Reviews: 
actually i know this place pun from my friend yang boleh kira hampir hari-hari dia lepak sini, so since that weekend i tak tau nak makan kat mana. so choice this place. rooftop. big and relax. berkonsep kan BOHO. totaly hipster laaa kan. ade big screen. wow! menarik nie. no wonder my friend tu selalu datang hangout after work. ahaks. food taste; along makan Spegethy Cabonara. he said not bad. dorang ubah resepi asal and cipta something new. SEDAP. then i choose Lamb Grill, with 3 side dishes. kita boleh pilih. i pilih mash potato, shell pasta and grill veggie. serious potion dia sangat besar. korang tau tak. selama i pergi mana-mana kedai makan. kalau order makanan mesti habis kan. kali nie. memang tak habis. sayang giler. dah laa sedap. tapi tak habis. haha.. mint souse resepi sendiri yang sangat menarik. tapi soon kalau korang order, minta daging tu done or well done okay.. maybe resepi dorang memang rare. tapi. kita ni kan melayu. so kurang nak telan..haha

for Denali ++ team; you guys awesome. tempat yang menarik and resepi yang wow! keep it up! and gool luck k. and please tambah fruit juice.. 










You Might Also Like

0 comments

Popular Posts

Follow me on Instagram

Flickr Images

Subscribe