SUBSCRIBE TO MY NEWSLETTER

HERO IMAGE

HERO IMAGE

EAT; K Fry Urban Korean @ IOI City Mall Putrajaya


Ratings: ¶¶
Price Rating: Standard 

Address: 
G26 IOI City Mall Lebuh IRC IOI Resort City
Putrajaya, Wilayah Persekutuan, Malaysia 62505

Contact: +603-8957 8126
Hours: 
11:30am - 10:30pm 
(EVERYDAY)

Reviews: 
ni first time i try makanan Korea. kalau orang korea tahu, mesti dorang ketawa. kalau korang teringin nak cuba KFry ni. korang kene bawa-bawa bersabar. sebab. kami terpaksa tunggu 3jam. kene ambil no giliran. haha. #tabahkan. dah laa tunggu 3jam. then. cheese yang gulung-gulung tu dah sold out. okay. menurut staff kat situ. cheesy tu memang selalu sold out. so ada 2 cara kalau korang nak dapatkan. 
1. korang kene buat booking table(masa/tarikh) seawal seminggu. bila sampai masa. terus masuk. takpayah que or
2. korang kene buat booking menu (saya nak set Cheesy gulung-gulung depan muka saya). tapi korang still kene ambil no. giliran. so. please prefer No1
3. soon kalau tak salah. korang boleh ambil no que. dari atas katil korang kat rumah. dia kata. kene download APP QueQ. then ambil no. giliran. so xpayah beratur lama. kan.

okay? taste. kami order "Spicy Yangnyeom Wings, Kimgaru Fries, Watermelon Bingsoo" serius pedas. habis as kosong 1jar i telan. sedap. korang kene cuba. siapa yang suka pedas-pedas manis. korang boleh cuba dengan hati yang sabar menunggu. wahaha. next kami nak pergi lagi. hope dapat yang Cheesy gulung-gulung depan muka.. hahaha

Gallery:



















No comments

© A W E K R E T R O • Theme by Maira G.